Facebook Kövess minket
Facebook-on!
Webshop Ugrás a
Webshopba!
Webshop Kérjen
visszahívást!

Kérje visszahívásunkat! X

Adja meg nevét, telefonszámát, és visszahívjuk:

Név:
Telefonszám:
Ma 2021. június 22. (kedd) Paulina napja van.
  • Klíma
  • Biztonságtechnika
  • Kapu
  • Napenergia
  • Központi porszívó
  • Webshop

Keresett kifejezés:
AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK
LG Therma-V. Hogyan fűtsünk energiatakarékosan
A megújuló technológiának és a magas energiahatékonysági mutatónak köszönhetően az LG Therma V az egyik legalacsonyabb üzemeltetési költségű fűtőrendszer a piacon!

Bővebben >>>
Hogyan fokozható riasztó rendszerünk bíztonsága
A szokványos (napjainkban beszerezhető) biztonsági rendszereknél mindig szükség van élesítésre/hatástalanításra. Hazaérkezéskor hatástalanítják, ilyenkor nincs védelem, később pedig elfelejtenek újra élesíteni (a rendszer nem véd). Ezek miatt csak pont annak a célnak nem felelnek meg, amiért létrehozták – az objektum és a bent tartózkodók védelmére.

Bővebben >>>
Néhány szó a WDR kamerákról
A video megfigyelő rendszerek tervezésénél klasszikus probléma az, hogy erős háttérfényben, (pl. egy bejárati ajtóra néző kamera) választanunk kell, mit is lássunk a monitoron.

Bővebben >>>
Miért fontos a klíma karbantartás?
Legionelia pneumophila A légionáriusbetegséget mindenki a légkondival társítja. Akiknek elég annyi, hogy autóban nem kaphatunk ilyen kórt, épületben is csak elenyésző eséllyel, és hogy a klíma rendszeres tisztítása tényleg fontos, az ne is olvasson tovább. Aki mindent tudni akar a betegségről, annak íme a részletes leírás:

Bővebben >>>
LG inverter légkondicionálók energiatakarékos LG DC Kompresszorral
A világ vezető légkondicionáló gyártójaként ismert LG Electronics megalkotta az LG DC Inverteres Kompresszort, amely az első légkondicionálókba készült inverteres kompresszor, amely a Synchronous Reluctance Motor - szinkron reluktancia motoros (SynRM) technológián alapul.

Bővebben >>>

Értesüljön akcióinkról, legfrissebb híreinkról, újdonságainkról: iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozás