Facebook Kövess minket
Facebook-on!
Webshop Ugrás a
Webshopba!
Webshop Kérjen
visszahívást!

Kérje visszahívásunkat! X

Adja meg nevét, telefonszámát, és visszahívjuk:

Név:
Telefonszám:
Ma 2021. június 21. (hétfő) Alajos, Leila napja van.
  • Klíma
  • Biztonságtechnika
  • Kapu
  • Napenergia
  • Központi porszívó
  • Webshop

Keresett kifejezés:
AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK
Min­den hő­ség­re­kord meg­dől 2016-ban!
2016. május 23.
Megtekintve 1096 alkalommal
Írta: ripost
NASA ku­ta­tói sze­rint idén a leg­több hő­ség­re­kord meg­dől. Tom­bol az El Nino! Fel­tar­tóz­tat­ha­tat­la­nul veszi át a ha­tal­mat a Föl­dön a glo­bá­lis fel­me­le­ge­dés.

„A brit meteorológiai szolgálat és a NASA kutatóinak friss globális hőmérséklet-előrejelzése szerint 2016 még a tavalyi évnél is melegebb lesz.

2015-nek a globális felmelegedés és az El Nino hatása miatt már az év vége előtt megelőlegezték a legmelegebb év címet, viszont a NASA globális felmelegedést figyelő kutatóinak térképe szerint 2016-ban 1,1 Celsius-fokkal lesz melegebb az átlaghőmérséklet az iparosodás előtti korokhoz képest.  A BBC News tudósítása szerint a  Párizsi klímacsúcs résztvevői egyetértettek abban, hogy az emelkedést maximum 1,5 Celsius-fokban szükséges korlátozni, különben tragédia történhet. A tavalyi évre adott előrejelzés 0,61 Celsius-fokos emelkedést jósolt, ellenben a valós adatok már 0,72 fokot mutattak.

A 2016-ra kalkulált 1,1 Celsius-fokos emelkedés még megugorhatja akár az 1,5-öt is, ami a klímakonferencia által szabott határérték lenne.  

Nagy kérdés, hogy a globális felmelegedés és az El Nino hallgat-e a konferencia nagyokosaira? Ugyanis érdemi megoldást a bajra a klímakonferencián képtelenek mutatni - a résztvevők csak beszélnek arról, hogy valamit kéne tenni...”

Mi viszont, addig is, míg a globális helyzet nem változik, megoldjuk az Ön problémáját lokálisan. Minőségi, inverteres klímákat kínálunk web shopunkban, amit ha kéri, prémium klímaszervizünk rövid határidővel, tisztán, pontosan be is szereli Önnek.

Klíma web shopunkat itt találja!

Címkék:

Értesüljön akcióinkról, legfrissebb híreinkról, újdonságainkról: iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozás