Facebook Kövess minket
Facebook-on!
Webshop Ugrás a
Webshopba!
Webshop Kérjen
visszahívást!

Kérje visszahívásunkat! X

Adja meg nevét, telefonszámát, és visszahívjuk:

Név:
Telefonszám:
Ma 2020. augusztus 8. (szombat) László, Eszmeralda napja van.
  • Klíma
  • Biztonságtechnika
  • Kapu
  • Napenergia
  • Központi porszívó
  • Webshop

Keresett kifejezés:
AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK
Hörmann jubileumi akció
2016. május 23.
Megtekintve 594 alkalommal
Írta: Hörmann
Hörmann szigetelt garázskapu 5 színben, több méretben, már 159 000 Ft-tól.

Akciós garázskapuk

A duplafalú, szigetelt, 42 / 20 mm vastag lamellákat nagyfokú hőszigetelés, stabilitás és nyugodt kapufutás jellemzi. Woodgrain fehér, földbarna, antracitszürke szín, arany- vagy sötéttölgy dekor

Öt különböző színben elérhető RenoMatic Light szekcionált garázskapu duplafalu, szigetelt, függőlegesen nyílik, és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkedik el, így maximális helyet biztosít a garázsban, és a garázs előtt. Az összes kapu- és meghajtáskomponenst a Hörmann saját maga fejleszti és gyártja, így e termékek száz százalékosan egymásra vannak hangolva, biztonságosságukat független, elismert intézetek vizsgálják és tanúsítják. E kapuk a DIN ISO 9001 minőségirányítási rendszer szerint készülnek Németországban, és teljesítik az EN 13241-1 Európai Szabvány összes követelményét. Magyarországon a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) által minősített betörésgátlás is jár a RenoMatic Light kapukhoz, a kapualapra 10 év jótállást, a meghajtásokra pedig 5 év jótállást ad a Hörmann!

A Hörmann ThermoPlus és ThermoPro házbejárati acél ajtók széles motívumválasztékban kaphatók. Az 5 év jótállás mellett alapkivitelként jár hozzájuk a biztonságot nyújtó több pontos reteszelés, kiváló hőszigetelésüknek köszönhetően energiát takarítanak meg. Egy-egy ilyen ajtó a legmagasabb igényeket is kielégíti, és esztétikus névjegykártyája lehet minden otthonnak.

Minőségi Hörmankapu webshop itt!

Képek:

Címkék:

Értesüljön akcióinkról, legfrissebb híreinkról, újdonságainkról: iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozás