Facebook Kövess minket
Facebook-on!
Webshop Ugrás a
Webshopba!
Webshop Kérjen
visszahívást!

Kérje visszahívásunkat! X

Adja meg nevét, telefonszámát, és visszahívjuk:

Név:
Telefonszám:
Ma 2019. február 21. (csütörtök) Eleonóra napja van.
  • Klíma
  • Biztonságtechnika
  • Kapu
  • Napenergia
  • Központi porszívó
  • Webshop

Keresett kifejezés:
AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK
Inverter- vagy on-off kompresszor?
2010. március 24.
Megtekintve 4269 alkalommal
Írta: LG
Mostanában mindenki az inverteres klímákról beszél. Azt mondják "ez a jövő". De mi is ez pontosan? Nézzük meg, hogyan is működik az LG inverteres kompresszorral szerelt klímagépe.

DC Inverter technológia
Bizonyára Ön is hallott már a forradalmi inverter technológiáról. Az LG inverteres légkondicionálók innovatív működésük révén az energiahatékonyság csúcsát jelentik. Az állandó fordulatszámú kompresszoros megoldással szemben az LG inverteres rendszere változtatható fordulatszámú kompresszort alkalmaz, amely révén a készülék hűtő- ill. fűtőteljesítménye a kondicionált belső tér igényei szerint változtatható. Ez a megoldás gazdaságosabbá és hatékonyabbá teszi az LG készülék működését, kisebb zajt kelt, mint a hagyományos kompresszor, így a szakterület legjobb megoldását jelenti.

Energiamegtakarítás

A hagyományos klímakészülékektől eltérően az inverteres légkondicionálók a fűtési és hűtési igényhez igazítva tudják szabályozni a kompresszorok fordulatszámát. Amikor a helyiséghőmérséklet eléri az Ön által kívánt szintet, az inverteres készülékek alacsony fordulatszámon járatják a kompresszorokat, így akár 44%-os energiamegtakarítást is elérhetnek a hagyományos kivitelhez képest.

DC Inverter kompresszor

 

Az LG inverteres légkondicionálói DC inverteres kompresszorral működnek, így biztosítva az optimális hűtést, alacsony zajszintet és magas hatásfokot. A DC inverteres kompresszorok - különösen kisebb terhelésnél – sokkal hatékonyabbak, mint a hagyományos, AC inverter kompresszorok.

Erőteljes hűtési és fűtési teljesítmény

Az LG légkondicionálók mind hűtő, mind fűtő üzemmódban széles működési tartományt ölelnek fel, és igen alacsony külső hőmérsékletek mellett is gazdaságosan hűtik vagy hűtik a helyiséget.

Az inverter technológiájú készülékek akár -10°C-os külső hőmérséklet mellett is tudnak fűtő üzemmódban működni.

Gyors hűtés és fűtés

A hagyományos készülékekhez képest az LG inverteres légkondicionálók a névlegesnél magasabb fordulatszámon is képesek üzemeltetni kompresszoraikat, ezáltal nagyobb teljesítményt tudnak leadni, így a hagyományos készülékekhez képest az LG inverteres légkondicionálók jóval hamarabb elérik a kívánt hőmérsékletet, legyen szó akár hűtésről, akár fűtésről.

 

Kellemes közérzet

Amikor fűtési vagy hűtési üzemben elindítja a légkondicionálót, a kompresszor emelt teljesítménnyel működik, hogy a kívánt hőmérsékletet gyorsabban elérje, s Ön mielőbb élvezze a kellemesen légkondicionált környezetet. Miután a belső hőmérséklet elérte az Ön által kívánt értéket, hagyományos berendezésnél a kompresszor gyakori Ki/Be kapcsolással tartja a beállított hőmérsékletet. Amikor a kompresszor kikapcsol, a hőmérséklet meredeken emelkedik, ami kellemetlen közérzetet jelenthet. Az LG inverteres légkondicionálók esetében szabályozható a kompresszor, illetve annak teljesítménye, elkerülve ezzel a teljes kikapcsolást – így a beállított hőmérséklet folyamatosan fenntartható.

Alacsony zaj-és rezgésszint

A DC motorral felszerelt LG inverteres légkondicionálók minimális zajszinten működnek, ezáltal csendes és nyugodt környezetet biztosítanak Önnek.

 


 

 

 

Értesüljön akcióinkról, legfrissebb híreinkról, újdonságainkról: iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozás